Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

POKOJE GOŚCINNE- DANUTA ŁUKASZCZYK

Adres obiektu Małe Ciche 82 B, 34-531 Małe Ciche
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 19 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.9
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 15

 
 

Katarzyna
Dodano: 2017-03-03
Pobyt od: 2017-02-11 do 2017-02-12 IP: xx.172.190.90
 
 
    

Polecam wypoczynek w tym obiekcie. Wlasciciele pomocni i bardzo uprzejmi. Blisko stacji narciarskiej co jest duzym plusem


 
 

J. R .Wojniak
Dodano: 2017-02-06
Pobyt od: 2017-01-28 do 2017-02-04 IP: xx.248.159.246
 
 
    

miejsce z którego nie chce się wyjechać a do którego chce się wracać...


 
 

Ewa i Andrzej z Bytomia
Dodano: 2016-12-20
Pobyt od: 2016-03-09 do 2016-09-26 IP: xx.253.37.164
 
 
    

Od 5 lat co roku przyjeżdżamy poza sezonem do bardzo miłych gospodarzy.Cisza,spokój,fantastyczne widoki i atmosfera jak najlepszej rodzinie.


Ewa i Andrzej z Bytomia - opinia o obiekcie POKOJE GOŚCINNE- DANUTA ŁUKASZCZYK
 
 

Krzysztof Schmalenberg
Dodano: 2016-05-05
Pobyt od: 2016-04-30 do 2016-05-05 IP: xx.64.172.8
 
 
    

Gaździna jest bardzo kontaktową ,miłą osobą,młodzi również,wyżywienie bardzo smaczne,pokoje czyściutkie wszystko w najlepszym porządku.Zczystym sumieniem gorąco polecam


Krzysztof Schmalenberg - opinia o obiekcie POKOJE GOŚCINNE- DANUTA ŁUKASZCZYK
 
 

WIOLETTA - ZACHODNIOPOMORSKIE
Dodano: 2016-02-06
Pobyt od: 2016-01-30 do 2016-02-06 IP: xx.21.36.146
 
 
    

Miło nam wystawić bardzo pozytywną opinie o pensjonacie, w którym gościliśmy tylko przez 7 dni (ferie 2016). Pensjonat blisko licznych stoków narciarskich i szlaków turystycznych. Idealne miejsce na wypoczynek. Ośrodek pachnący nowością i bardzo schludny. Przepyszne domowe jedzenie w ilościach zadowalających największych głodomorów, porcje duże i ładnie podane . Wspaniali gospodarze, przemiła obsługa. Z czystym sercem polecam pobyt w POKOJE GOŚCINNE- DANUTA ŁUKASZCZYK Małe Ciche 82 B


 
 

Asia z Rybnika
Dodano: 2013-12-13
Pobyt od: 2013-08-23 do 2013-08-27
 
 
    

Wszystko jest zgodne z opisem. Wspaniała atmosfera, czuję się tu jak w domu... czyste, zadbane pokoje za przystępną cenę. Blisko stok narciarski i basen termalny.Warto tu przyjechać i na pewno wrócę.


 
 

Marek z Rybnika
Dodano: 2013-11-12
Pobyt od: 2013-06-05 do 2013-06-07
 
 
    

Gorąco POLECAM to miejsce. Wspaniała rodzinna atmosfera, wspaniali gospodarze, świetne warunki lokalowe i bardzo dobre jedzenie. Jest to idealne miejsce dla wypoczynku z rodziną i nie tylko. Dziękuję i pozdrawiam gospodarzy.


 
 

Julianna
Dodano: 2013-11-07
Pobyt od: 2013-06-05 do 2013-06-07
 
 
    

To miejsce zasługuje na słowa gorącego polecenia dlatego, że jedzenie jest przepyszne, pokoje zadbane, czyste. Z balkonów piękny widok na góry. Urzekła mnie panująca tam miła atmosfera, właściciele są bardzo mili i chętni do pomocy. Chętnie tam wrócę.


 
 

Mell z Rybnika
Dodano: 2013-11-05
Pobyt od: 2013-06-05 do 2013-06-07
 
 
    

Bardzo sympatyczna atmosfera, mili gospodarze, wszystko czyste i zadbane, jak najbardziej na tak! Wyciąg bardzo blisko (co prawda nie korzystałam z niego), piękny widok na góry, w pokojach CIEPŁO (co rzadko zdarza się w takich miejscach), jedzenie jak w domu. Można tylko polecić, nie da się narzekać :)


 
 

Endrju
Dodano: 2013-11-05
Pobyt od: 2013-06-05 do 2013-11-07
 
 
    

Wszystko tak jak w opisie, dobry klimat. Pozdrawiam


Opinie 1-10 z 15

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie